Események

Skyfitt

Sport a fellegekben!

Formáld tested és állóképességed a Skyland trambulinokon minden kedden és csütörtökön 10–11-ig.

“A Skyfitt edzést azoknak ajánlom, akik állóképességet, erőnlétet szeretnének szerezni maguknak, zsírégetésre is alkalmas mozgásforma. Az ugrálást ötvözzük az alakformáló tornák mozgásanyagával, a végén pedig alapos nyújtással zárjuk.”

Benedek Dóra

Magamról

4 éves korom óta a sport része az életemnek, 8 évig ritmikus sportgimnasztikáztam, ezt követően öttusáztam és kézilabdáztam. Az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg különböző alakformáló mozgásfajtákkal.

Tanulmányaim:

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán végeztem magyar-művészettörténet szakon. 2008-ban kezdtem el edző képzésre járni, ahol aerobikra szakosodtam. Ezt követően a funkcionális edzések irányába mentem el, különböző tanfolyamokon és továbbképzéseken vettem részt( bodyrope, bosu…stb). 10 éve tartok felnőtteknek funkcionális edzéseket, illetve különböző alakformáló tortnákat. Gyerekekkel is foglalkozom, óvodába és iskolában tartok mozgásfejlesztést ill. funkcionális edzést.

Nyári tábor

Nyári tábor a Skyland trambulin- és élményparkban!

Acro Art közreműködésével és az artistaképző iskola végzős növendékei segítségével Skyland tábor indul. Minden ami akrobatika! A gimnasztika és mozgáskoordinációs edzések mellett trambulinozást, ügyességi- és labdajátékokat, valamint a zsonglőrködést is kipróbáljuk. Bukfenctől a szaltókig, mindenféle mozgás!

Időpont: 2019. 07. 29 – 08. 02., reggel 8 és 16 óra között

Korhatár: 8 és 14 év

Ár: 43.000 Ft/fő, testvérkedvezény 5.000 Ft/fő

Helyszín: Skyland trambulin- és élménypark

Előleg: 10.000 Ft/fő

Jelentkezési határidő: június 20.

Étkezés: meleg ebéd és uzsonna